Loopbaanbegeleiding door erkende loopbaancoachLoopbaancoaching voor mensen die:

  • geen plezier en voldoening meer ervaren in hun werk
  • een andere baan willen, maar niet weten wat hun ideale baan is
  • ontslag hebben gekregen en een nieuwe baan zoeken
  • zichzelf beter willen leren profileren
  • willen leren netwerken, waardoor ze sneller een baan vinden


Anoek van Meel: "Het ontdekken van mijn kwaliteiten en het uitbouwen hiervan was een belangrijk onderdeel in dit traject. Leren focussen op iets wat je graag wilt en jezelf zichtbaar maken binnen een organisatie zijn belangrijke aspecten die voor mij nu helder zijn. Door de leuke gesprekken is het voor mij duidelijk geworden wat voor een baan echt bij mij past. Ook heb ik inzicht gekregen in mijn eigen levensmissie en hier naar te leven. Door de helderheid die ik hiermee heb gekregen, heb ik begin 2011 intern gesolliciteerd naar een andere functie en uiteindelijk ook de baan verkregen. De hele coaching heb ik als zeer positief ervaren. Jacqueline is iemand van wie je positieve energie krijgt".


Bauke Lamers: "Vanuit een situatie zonder werk heb ik met de hulp van Jacqueline een goede doorstart gemaakt. Ik heb gelukkig al heel snel, op eigen kracht, een nieuwe baan gevonden. De toegevoegde waarde van Jacqueline is voor mij vooral de bevestiging geweest: ik heb de juiste beslissing genomen. You Know heeft, aan de hand van een aantal tests, mijn persoonlijk profiel opgesteld. Dit blijkt een uitstekende match met mijn huidige functie. Een duurzame oplossing dus. Ik waardeer de kordate aanpak van Jacqueline en hoe zij de zaken heel concreet weet te maken".


Christy-Ann Dalfour: "Jacqueline heeft mij geholpen met het helder krijgen van mijn ambities en kwaliteiten. Ik heb veel geleerd over mijzelf en dit hebben we kunnen koppelen aan diverse branches. Haar kwaliteiten zijn zeker de oprechte interesse en het beste uit de mens te halen. Op zo'n manier dat je je erg gesteund voelt en geaccepteerd zoals je bent. Zij denkt met je mee, maar toch komt alles van jezelf. Dit voelt nu ook heel goed."

Tom Brouwer: "Jacqueline heeft me heel goed geholpen om mijn kwaliteiten en vaardigheden in beeld te brengen. Ze is een plezierige, resultaatgerichte, en kritische vrouw die écht op zoek is om het beste in je boven te brengen. Ze gaf me de mogelijkheid om met nieuwe inzichten naar mezelf en mijn werkende leven te kijken".